Vyhľadávanie:

Rastieme aj vďaka významnej podpore U. S. Steel Košice

Rastieme aj vďaka významnej podpore U. S. Steel Košice

Pripraviť dobrovoľnícke podujatie nie je hračka
Niečo o tom by vedeli povedať dlhoroční organizátori dobrovoľníckych aktivít z Vonkajších vzťahov spoločnosti U. S. Steel Košice. Jedným z nich je František Gregor. Patrí medzi veľkých fanúšikov Košickej detskej historickej železnice a i vďaka nemu sa nám spoločne podarilo zorganizovať každoročnú brigádu v Čermeli, z ktorej sa postupom rokov stala už akási tradícia - stretnutie príjemných ľudí, s ochotou a chuťou nezištne priložiť vlastnú ruku k dielu. Za roky spolupráce sa z nás stali priatelia a zo spoločnosti U. S. Steel Košice náš najväčší podporovateľ.

Neostalo len pri dobrovoľníckych brigádach
Už niekoľkokrát nás oceliari podporili aj vďaka ich grantovému programu Spoločne pre región. Vďaka tejto finančnej podpore sme mohli postupne vybudovať zázemie pre našich dobrovoľníkov, zlepšiť im podmienky pre prácu a začať s realizáciou prvého trenažéra pre rušňovodičov.

To zďaleka nebolo je všetko
Vďaka 2% z dane sme od spoločnosti U. S. Steel Košice nedávno obdržali významnú čiastku, ktorá nám pomôže preklenúť náročné zimné obdobie opráv a renovácií vozového parku. Priznáme sa, že sme to nečakali, o to väčšie bolo prekvapenie, keď sme zistili pôvodcu daru. Veľmi si vážime podporu U. S Steelu a to nielen finančnú, ale najmä tú osobnú, morálnu, ktorá nás poháňa ďalej a dáva zmysel nášmu snaženiu.

Ďakujeme.


Galéria - spomienky na spoločné brigády s dobrovoľníkmi z U. S. Steel Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...