Vyhľadávanie:

Rázny krok oceliarov za piatym titulom

Rázny krok oceliarov za piatym titulom

V Steel aréne sa úvodnými zápasmi začal v pondelok tohto týždňa dlhodobý turnaj v ľadovom hokeji o majstra U. S. Steel Košice pre rok 2014. V dvoch šesťčlenných skupinách bude o majstrovský titul bojovať dvanásť tímov, z ktorých vlaňajší titul obhajujú hokejisti z DZ Oceliareň. Oceliari sa z cennej trofeje i z putovného Pohára prezidenta spoločnosti tešili štyrikrát po sebe. Turnaj sa začal úvodným zápasom Doprava - Vedenie, po ktorom sa konal slávnostný ceremoniál otvorenia šampionátu. V prítomnosti členov vrcholového manažmentu a OZ KOVO turnaj otvoril prezident spoločnosti George F. Babcoke, ktorý okrem iného vyslovil želanie, aby sa jednotlivé zápasy hrali v rámci platných pravidiel a v medziach fair-play.

V úvodný deň hokejových majstrovstiev sa potom odohrali ďalšie dve stretnutia, v ktorých sa stretli Oceliareň - Teplá valcovňa a Expedícia - Radiátory a rúry. Vo všetkých troch zápasoch zvíťazili podľa vlaňajšej výkonnosti i konečného umiestnenia favorizované celky. Bez gólu sú zatiaľ iba hokejisti z TVa, ktorým sa nepodarilo v súboji s obhajcom titulu z Oceliarne streliť ani len čestný úspech.

Hokejové majstrovstvá pokračovali včera tromi zápasmi a ďalšie stretnutia v skupinách sa v Steel aréne odohrajú aj dnes v stredu 22. a zajtra vo štvrtok 23. januára vždy od 16.30 hod. do 21.00 hod. Vstup pre fanúšikov do hľadiska je voľný.

Výsledky A skupiny

  • Doprava - Vedenie 4:6 (2:1, 0:4, 2:1), góly: M. Lukáč 2, Jaroš a Gönci po 1, resp. P. Nižník 2, Maďar, Kuzár, Dutko a Rusič.
  • Oceliareň - Teplá valcovňa 6:0 (2:0, 0:0, 4:0), za víťazov skórovali: Kimák, Guzi, Veselovský, Rohaľ, Tóth a Kordovan.
  • Expedícia - Radiátory a rúry 6:2 (3:1, 3:0, 0:1), góly domácich: M. Novák 3, Hudák, Fedelem a Hegeduš, za hostí Maňkoš a N. Ogurčák.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...