Vyhľadávanie:

Remíza obhajcu

Remíza obhajcu

Vo štvrtok 19. apríla na ihrisku TU Košice na Watsonovej ulici rozohrali tohtoročný futbalový šampionát o majstra U. S. Steel Košice pre rok 2012. V turnaji štartuje desať mužstiev vyžrebovaných do dvoch skupín, v ktorých sa bude hrať systémom každý s každým. V úvodnom hracom dni do bojov zasiahli aj vlaňajší finalisti, futbalisti z Energetiky a z Vysokých pecí, ktorí obhajujú titul majstra. Štart sa lepšie vydaril energetikom, ktorí zvíťazili, kým vysokopeciari vo svojom prvom zápase iba remizovali. Výsledky prvých stretnutí v skupinách:

A SKUPINA

Vedenie - Koksovňa 1:1 (1:0)
Vo vyrovnanom stretnutí sa ešte v prvom polčase dostali domáci do vedenia gólom Jozefa Kolára. Koksári svoju snahu o zisk bodu korunovali až v poslednej minúte zápasu, keď presnou strelou vyrovnal Štefan Varga-Danko.

Vysoké pece - Studená valcovňa 1:1 (0:1)
Viac z hry mali vysokopeciari, ale do vedenia sa dostali v 19. minúte hostia. Z dvadsiatich metrov strelou do ľavého horného rohu otvoril skóre Patrik Nižník. Za domácich už v 5. minúte druhého polčasu vyrovnal z priameho kopu Peter Tomasch, ďalšie gólové šance obidve mužstvá už nedokázali využiť.

B SKUPINA

Energetika - Technológia 2:0 (1:0)
Energetici mali na hrote útoku strelecky disponovaného Petra Pigu, ktorý v 17. a v 53. minúte rozhodol o víťazstve svojho tímu. Hostia výkonom príjemne prekvapili. Ich najväčšiu šancu mal v 25. min. Jozef Haborák. Loptu z jeho hlavy však brankár Marek Leško bravúrne vytlačil spod brvna na roh.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...