Vyhľadávanie:

Šanca pre hutníkov

Šanca pre hutníkov

Vyhlásili grantový program Spoločne pre región 2009

Druhý ročník grantového programu Spoločne pre región, ktorý ponúka neziskovým organizáciám a miestnym samosprávam Košického a Prešovského kraja získať finančné prostriedky na podporu komunitných aktivít, vyhlásila včera, 9. decembra, Karpatská nadácia.

Grantový program s rozpočtom 1 milión korún (33 193,91s) je pripravený v spolupráci so spoločnosťou U. S. Steel Košice. Podporu môžu dostať projekty, ktoré budú zamerané na voľnočasové aktivity detí a mládeže, environmentálnu výchovu a vzdelávanie, bezpečnosť, šport, zachovanie kultúrnych hodnôt a spoluprácu medzi rôznymi kultúrami.

O grant v maximálnej výške 100 tisíc korún (3 319,29 s) sa do 13. marca 2009 môžu uchádzať registrované mimovládne neziskové organizácie alebo miestne samosprávy z východného Slovenska. Uprednostnené budú organizácie, v ktorých aktívne pôsobia zamestnanci U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností.

"Máme radosť z toho, že spolupráca Karpatskej nadácie a spoločnosti U. S. Steel Košice na rozvoji regiónu pokračuje. Prvé kolo programu Spoločne pre región prinieslo množstvo kvalitných projektov a tak sa tešíme na ďalšie nápady a iniciatívy, ktoré budú ľuďom z tohto regiónu prospešné," povedala riaditeľka Karpatskej nadácie Laura Dittelová.

Viac informácií o grantovom programe získate na internetovej stránke www.karpatskanadacia.sk, tel.: 0907 027 833 (p. Biľová) alebo e-mailom na adrese maria.bilova@cfoundation.org.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...