Vyhľadávanie:

Skúsenosti na nezaplatenie

Skúsenosti na nezaplatenie

Pre bezmála 60 vysokoškolákov sa začala letná stáž

Siedmy ročník letnej stáže sa začal včera, 1. júna, v spoločnosti U. S. Steel Košice. Poslucháči štvrtých ročníkov - budúci hutníci, ekonómovia, elektrotechnici, strojári a ďalší dostávajú opäť príležitosť získať neoceniteľné skúsenosti priamo na pracoviskách firmy a v jej dcérskych spoločnostiach, zistiť, ako to chodí v praxi.

Mladých ľudí, ktorí dali pred prázdninovým oddychom prednosť práci a vlastnému rozvoju privítal na pôde firmy generálny manažér pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milan Polča. "Verím, že stáž v našej spoločnosti splní vaše očakávania," vyslovil presvedčenie. "Každý z účastníkov stáže má šancu pri dobrom hodnotení zo strany mentorov stať sa zamestnancom košickej oceliarne."

Všetci sa už oboznámili s najzákladnejšími informáciami o fabrike, za sebou majú aj úvodné školenie z bezpečnosti práce. Prvé tri dni pracovného týždňa sa budú zapájať do pracovného procesu v pridelených divíznych závodoch a úsekoch, počas štvrtkov a piatkov, ako už tradične, absolvujú exkurzie a manažérske školenia z rôznych oblastí podnikania.

V polovici augusta začnú pracovať na zadanej prípadovej štúdii. Prezentácia jej výsledkov pred topmanažérmi U. S. Steel Košice dá za dvojmesačnou stážou bodku.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...