Vyhľadávanie:

Šláger kola v piatok

Šláger kola v piatok

Kým na začiatku sezóny sa hráčom HC Košice menej darilo na domácom ľade a body zbierali hlavne na súperových klziskách, posledný mesiac sa karta obrátila. Až na prehru s Popradom, všetky domáce zápasy priniesli plný bodový zisk.

Domácich fanúšikov určite potešili výhry s Trenčínom, Žilinou a hlavne s Martinom, keď trénerovi Milanovi Stašovi zagratulovali k meninám deviatimi strelenými gólmi. Naopak, zápasy odohrané vonku oceliarom nevyšli a podarilo sa im uchmatnúť iba jediný bod v Skalici. Z celkového počtu 29 odohratých zápasov v tejto sezóne vyhrali 15, z nich deväť v domácom prostredí. Vicemajstri HC Košice si v tabuľke držia tretiu priečku - bod pred nováčikom z Piešťan a šesť bodov za Nitrou. Na suveréna tejto sezóny HKM a.s. Zvolen strácajú 24 bodov.

Minulý týždeň sa hokejový klub HC Košice rozhodol ukončiť spoluprácu s bratmi Richardom a Robertom Hunovými pre ich dlhodobo neuspokojivú výkonnosť. Súrodenci prišli do kádra vicemajstra pred tohtoročnou sezónou a v drese HC Košice obaja nastúpili v 26 extraligových zápasoch.

V piatok 7. decembra na našich hokejistov čaká súper, ktorého sme v tejto sezóne ešte nezdolali, HKM a.s. Zvolen. Po troch zápasoch vonku sa domáci priaznivci môžu tešiť na ďalší domáci zápas až 28. 12. s Banskou Bystricou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...