Vyhľadávanie:

Slávnostné stretnutie s dôchodcami

Slávnostné stretnutie s dôchodcami

Základná organizácia OZ KOVO Vysoké pece usporiadala 20. júna 2014 stretnutie s bývalými zamestnancami Vysokých pecí a RMS a.s. - terajšími dôchodcami. Stretnutie sa tentoraz, v súvislosti s rekonštrukciou Jumbo centra, v ktorom sme organizovali stretnutia pravidelne každý rok v mikulášskom období, uskutočnilo v Spoločenskom pavilóne. Aj napriek netradičnej zmene prijalo pozvanie na stretnutie viac ako dvesto dôchodcov, ktorí obmenu privítali a boli by radi, keby sa posedenia v budúcich rokoch konali už iba v letnom období. Dokonca by ich potešilo, keby sa usporadúvali dvakrát ročne.

Atmosféra na stretnutí bola priateľská, veselá, ba až rodinná. Naši bývalí kolegovia boli nesmierne radi, že sa po roku a pol mohli znovu zísť, porozprávať sa o svojich radostiach, starostiach, pretože možnosť zísť sa naraz v takomto počte nikde inde nemajú. Stretnutia sa zúčastnilo aj vedenie divízneho závodu Vysoké pece na čele s riaditeľom Marekom Jenčom a zástupcom spoločnosti RMS a.s. Pavlom Kerekešom. Po úvodnom príhovore predsedu ZO OZ KOVO Vysoké pece Michala Tabáka a vystúpení riaditeľa sa medzi dôchodcami rozprúdila živá diskusia. Zaujímali sa o výrobu, opravy i postavenie U. S. Steel Košice na oceliarskom trhu. Tým, ktorí sa chceli zabávať do tanca hrala hudobná skupina Rytmick.

Touto cestou by som rád všetkých bývalých zamestnancov ešte raz pozdravil, poďakoval sa za účasť a teším sa na ďalšie spoločné stretnutie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...