Vyhľadávanie:

Slovensko je úspešné

Slovensko je úspešné

Chargé d´affaires Scott N. Thayer opäť v Košiciach

Veľvyslanec USA
Chargé d´affaires Veľvyslanectva USA v Bratislave Scott N. Thayer (uprostred) sa stretol v Košiciach s manažérmi a podnikateľmi Košíc.
Vľavo Jake Slegers, výkonný riaditeľ Americkej obchodnej komory, vpravo prezident USSK David H. Lohr.

Chargé d´affaires Veľvyslanectva USA v Bratislave Scott N. Thayer bol nedávno priamym účastníkom slávnostného výkopu a položenia základného kameňa výstavby haly novej pozinkovacej linky v U. S. Steel Košice.

Minulý týždeň na pozvanie Americkej obchodnej komory v sprievode jej výkonného riaditeľa Jake Slegersa opäť zavítal do Košíc, kde sa na obchodných raňajkách stretol s manažérmi a podnikateľmi Košíc. Podujatia sa zúčastnil aj prezident USSK David H. Lohr, viceprezidenti Miroslav Kiraľvarga, Peter Richardson, James Connor a generálny právny zástupca Kenneth Pepperney.

Scott N. Thayer hovoril o ďalších perspektívach americko-slovenských vzťahov, pozícii Slovenska po vstupe do Európskej únie, vrátil sa k návšteve amerického prezidenta Georga Busha na Slovensku. Pochválil tiež úspechy Slovenska pri uplatňovaní reforiem. Ako povedal, aj vďaka nim sa Slovensko neustále rozvíja a vytváraním serióznych podmienok na podnikanie čoraz viac láka nových zahraničných investorov. Jeho očakávania, s ktorými prišiel sa Slovensko, sa mu, ako povedal, splnili, osobne sa na svojich cestách, na ktorých sa zoznámil s mnohými cieľavedomými a schopnými manažérmi, presvedčil, že Slovensko má veľké šance byť stále viac úspešné.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...