Vyhľadávanie:

Som v šoku a nemom úžase...ďakujem veľmi pekne!

Som v šoku a nemom úžase...ďakujem veľmi pekne!

Takto reagovala na správu o dvojdňovom pobyte v Tatrách vyžrebovaná dobrovoľníčka.

Nebudeme vás napínať – je to Silvia Šulcová z právneho oddelenia. Nezištne pomáhať počas firemných dobrovoľníckych podujatí chodí už roky, preto je vyžrebovaná cena v správnych rukách. „Toto je rozhodne najlepšia správa celého dňa a s veľkou pravdepodobnosťou aj celého týždňa,“ povedala bezprostredne po tom, ako sa dozvedela o ocenení.

Spoločnosť U. S. Steel Košice podporuje rozvoj regiónu v mnohých oblastiach a dlhodobo vytvára podmienky aj pre dobrovoľníctvo svojich zamestnancov. Rodinný pobyt v Tatrách pre jedného zo zamestnancov, ktorí počas dní dobrovoľníkov Hutníci pre Košice prišli darovať krv alebo pomôcť piatim organizáciám formou brigád, je symbolickým ocenením ich nezištnej pomoci a angažovanosti v prospech komunity.

Silvia Šulcová sa do dobrovoľníckych aktivít zapája pravidelne spolu s kolegyňami a kolegami z právneho oddelenia. Počas dní dobrovoľníkov som vystriedala viaceré destinácie, najčastejšie a opakovane som pomáhala v botanickej záhrade, ktorá je nádherná, bola som aj v ZOO a v autistickom centre Rubikon v Myslave. Ostatné roky chodím do útulku.“ Odtiaľ sú aj aktuálne fotky (na titulnej snímke Silvia Šulcová vpravo, spolu s Evou Durzóovou).

Zaujímalo nás, aký má Silvia vzťah k Vysokým Tatrám? Tu je jej odpoveď: „Turistika patrí medzi moje najobľúbenejšie aktivity a ešte v detstve sme vo Vysokých Tatrách vždy pár dní trávili počas viacerých liet, no tým, že sú nielen „vysoké“,  ale aj veľké, o kráse a úžasnom vzduchu ani nemusíme hovoriť, tak ich zďaleka nemám také „pochodené“ a teším sa každej príležitosti, keď si v nich môžem rozšíriť obzory.“

A my za organizátorov podujatia sa tešíme, že cena pre dobrovoľníka skončila v správnych rukách a bude naplno využitá. Veríme, že sa Silvia po návrate podelí s nami o pár zážitkov a fotiek.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...