Vyhľadávanie:

Splnené priania

Splnené priania

V areáli USSK máme v týchto dňoch štyri stromčeky prianí, na ktorých sú zavesené lístočky s adresnými želaniami konkrétnych detí z detských domovov. Mnohí železiari už na iniciatívu manželky prezidenta USSK Susan Lohrovej zareagovali a na jedno zo zberných miest doniesli aj konkrétne darčeky. Ak chcete aj vy urobiť radosť opusteným deťom pod vianočným stromčekom, zoberte si z niektorého zo stromčekov prianí jednu, dve i viac kartičiek, kúpte darček napísaný na kartičke v hociktorom obchode a doneste ho na jedno z dvoch zberných miest.

Konkrétne darčeky z lístočkov zavesených na stromčekoch prianí môže priniesť každý jednotlivec, ale môžu sa ne poskladať aj jednotlivé kolektívy zamestnancov USSK a jej dcérskych spoločností. Darčeky sa zbierajú do 4. decembra 2006 v budove Vonkajších vzťahov vo vstupnom areáli od 8.00 do 15.30 hod. v miestnosti č. 107 na 1. poschodí a v miestnosti č. 204 na 2. poschodí. Tiež v Košiciach na Triede SNP č. 61 v Klube dôchodcov občianskeho združenia Jeseň života od 13.00 do 17.00 hod.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...