Vyhľadávanie:

Športový kalendár 2013

Športový kalendár 2013

Blíži sa koniec roka a my už v predstihu pracujeme na príprave športových aktivít zamestnancov U. S. Steel Košice v roku 2013. Len nedávno sme vyhodnotili 26. ročník Letných športových hier, pričom sme smutne konštatovali pokles záujmu zamestnancov, hlavne žien, o športové súťaže, ktoré náš zamestnávateľ už roky ponúka. Budeme sa snažiť, aby ste v budúcom roku mali čo najviac informácií o pripravovaných súťažiach i o termínoch uzávierok prihlášok, a to aj prostredníctvom Ocele východu a intranetu. Domnievame sa však, že kto má záujem športovať a roky sleduje športové dianie v železiarňach, presne vie, že mesiace, do ktorých sa sústreďujú športové aktivity, sú január a február, ako aj máj, jún a september. Pri plánovaní budúcoročnej účasti vám možno budú nápomocné termíny hlavných športových činností.

ZIMNÉ ŠPORTOVÉ AKTIVITY

V januári 2013 už tradične odštartuje prestížny hokejový turnaj o majstra spoločnosti, ktorého 46. ročník bude súčasťou 17. ročníka Zimných športových hier. Hracie termíny a celkový rozpis turnaja uverejníme koncom roka.
Zimné športové hry pokračujú 19. januára na Kojšovskej holi lyžiarskymi bežeckými disciplínami mužov a žien. V sobotu 9. februára sa na Jahodnej uskutočnia lyžiarske preteky v obrovskom slalome a v snouborde a zároveň sa uskutoční aj 13. ročník Detského zimného karnevalu. Súčasťou Zimných športových hier budú opäť obľúbené tréningy pre tých lyžiarov, ktorí sa prihlásili na preteky v obrovskom slalome. Tréningy sa budú konať raz v týždni, a to vo štvrtok 24. 1., 31. 1. a 7. 2. 2013 od 18.00 do 20.00 hod. na vytýčenej trati. Podmienkou účasti bude podaná prihláška na preteky v obrovskom slalome dňa 9. 2. 2013 a samozrejme aj následná účasť. Pred tréningami pri nástupe na vlek budú povinne kontrolované identifikačné karty za-mestnancov USSK.

LETNÉ ŠPORTOVÉ AKTIVITY

Mesiace máj - jún sú vyhradené futbalovému turnaju o majstra firmy, ktorý sa bude konať v rámci Letných športových hier. Tieto hry potom pokračujú o niečo neskôr, 8. septembra, súťažou v golfe a vyvrcholia v dňoch 12. - 14. septembra súťažami jednotlivcov i družstiev v ostatných športových odvetviach.
Komplexný materiál spolu s prihláškami na jednotlivé športové disciplíny nájdete koncom roka na intranetovej stránke USSK.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...