Vyhľadávanie:

Stánok U. S. Steel Košice na Hlavnej už o týždeň

Stánok U. S. Steel Košice na Hlavnej už o týždeň

Na železiarov čaká aj osobné poďakovanie Georgea F. Babcoka

Ani sa nenazdáme a čochvíľa sú tu. Najkrajšie sviatky roka - Vianoce. Prípravy na ne sa začnú v našom meste oficiálne s príchodom Mikuláša na Hlavnú ulicu už na budúci týždeň, 5. decembra. V rovnaký deň otvorí, ako sa už stalo tradíciou, svoj stánok aj spoločnosť U. S. Steel Košice. I tentoraz v ňom dá príležitosť sedemnástim neziskovým organizáciám, ktoré podporuje, aby sa predstavili verejnosti a prezentovali svoje rôznorodé aktivity v sociálnej a charitatívnej oblasti. Ak sa pri ňom pristavíte, môžete sa dozvedieť o ich činnosti viac a podporiť ich. V stánku na vás bude čakať aj osobné poďakovanie prezidenta firmy Georgea F. Babcoka za váš podiel na výsledkoch spoločnosti v tomto roku. A tiež sladká pozornosť.

Nezabudnite si so sebou vziať identifikačnú kartu. Stánok U. S. Steel Košice bude otvorený každý deň, od 5. do 23. decembra, vždy od 10. do 20. hodiny. Viac v budúcom čísle Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...