Vyhľadávanie:

Steel Aréna ponúka Košičanom okrem hokeja množstvo atraktívnych podujatí

Steel Aréna ponúka Košičanom okrem hokeja množstvo atraktívnych podujatí

Diváci milujú Steel Arénu. Radi tu chodia na hokej, ale aj ďalšie kultúrne podujatia. Z arény sa tak stal aj multifunkčný kultúrny stánok, ktorý svojím komfortom dokáže prilákať množstvo divákov. V Košiciach nedávno vystúpila anglická hudobná kapela Deep Purple. Košičania si nenechali ujsť túto skvelú príležitosť, vstupenky medzi nimi išli na "dračku". Ako Oceľ východu informoval manažér Steel Arény Igor Havrila, Košičania sa majú na čo tešiť aj v blízkej budúcnosti.

"Už v dňoch 7. až 9. novembra v Steel Aréne organizujeme jedinečné podujatie - Autosalón na ľade. Návštevníkom sa predstaví viac ako 60 vozidiel dvadsiatich štyroch značiek, motocykle, autopríslušenstvo, poisťovacie a leasingové služby. Pre záujemcov o kúpu nového auta sú pripravené príjemné prekvapenia vo forme výstavných zliav. Po prvýkrát sa na Slovensku predstaví nová KIA Cee'd, ktorá sa začne vyrábať v Žiline. Úplne horúcou novinkou a zároveň slovenskou premiérou bude Citroën C4 Picasso. Srdce motoristov poteší určite aj Alfa Brera, Dodge caliber, Škoda Roomster, VW Crafter, Jaguár a mnohé ďalšie. Na výstave budú vystavené aj pretekárske autá našich najznámejších rally jazdcov Jozefa Béreša ml., Igora Vlasatého a Igora Drotára, ktorí potešia svojich fanúšikov autogramiádou 8. novembra od 11. hodiny. Prvých sto návštevníkov získa špeciálne darčeky," približuje ďalšie podujatia Igor Havrila.

O deň neskôr, 10. novembra, fanúšikovia hudby zhliadnu rockovú operu Mozartov ro(c)k. V réžii Petra Hudáka a pod dirigentskou taktovkou Karola Kevického ide o zmapovanie najdôležitejších udalostí zo života hudobného génia v rockovej, pre diváka atraktívnej podobe. Dňa 22. novembra v Steel Aréne privítame Bryana Adamsa, v osobe ktorého sa v osemdesiatych rokoch zrodil jeden z najpopulárnejších zástupcov mainstream-rocku. Svojím priamočiarym rock´n rollom a zachrípnutým vokálom vyprodukoval sériu miliónových albumov a hitov. Patrí k svetovej hudobnej elite a svoje umenie ukáže aj u nás, na Slovensku jediným koncertom v Košiciach.

Do najväčšej arény na Slovensku príde 2. decembra aj najznámejší slovenský hrdina Juraj Jánošík, a to v muzikále Na skle maľované. Režisér a choreograf predstavenia Ján Ďurovčík, spojením moderného divadla s prvkami folklóru, oslovuje všetkých ľudí bez rozdielu veku. Na skle maľované je naozaj muzikál maľovaný srdcom. Preto je jedinečný, neopakovateľný, preto má úspech. Presvedčia vás o tom herci z bratislavskej Novej scény a tanečníci zo SĽUK-u. Na svoje si prídu aj milovníci baletu. Ruský štátny balet sa tu predstaví 13. decembra s predstavením Labutie jazero.

To však nie je všetko. Steel Aréna pripravuje ďalšie zaujímavé podujatia, ktoré sú zatiaľ v štádiu príprav a rokovaní. Prezraďme len, že lahôdka čaká aj fanúšikov hokeja. V Steel Aréne totiž slovenskí hokejisti zohrajú prípravné stretnutie s Bieloruskom tesne pred odchodom na MS v ľadovom hokeji 2007.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...