Vyhľadávanie:

Stredoškoláci na tanečnom parkete

Stredoškoláci na tanečnom parkete

Tanečníci

Už po ôsmykrát usporiadali Stredná priemyselná škola hutnícka a Gymnázium na Alejovej ulici súťaž v spoločenských tancoch žiakov stredných škôl Košíc a okolia. Telocvičňa na Alejovej ulici v piatok dýchala valentínskou náladou. Do červena ladená výzdoba bola neklamným znakom blížiaceho sa dňa zamilovaných.

O putovnú cenu s názvom Urbanov zvon sa uchádzalo spolu 21 párov zo 16 košických stredných škôl. Dvojice súťažili zvlášť v štandardných a zvlášť v latinsko-amerických tancoch. Dievčatá a chlapci si dali skutočne záležať a vybrať najlepší pár nebolo jednoduché.

Odbornú porotu súťaže tvorili bývalí a súčasní tanečníci medzinárodnej triedy, pričom väčšina z nich je tiež absolventmi osemročného gymnázia, alebo SPŠ hutníckej na Alejovej ulici. Víťaznou dvojicou v kombinácii oboch kategórií sa už po tretíkrát stali Ladislav Gerényi a Lucia Zavadová. Putovný Urbanov zvon teda zostane aj tretí rok v Hotelovej akadémii na Južnej triede v Košiciach. Súčasťou súťaže bola aj voľba najatraktívnejšieho partnera a partnerky. Titul Valentín a Valentínka získali Juraj Šoltés a Lucia Zavadová, ktorí spolu zatancovali rumbu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...