Vyhľadávanie:

Stromčeky prianí aj v tomto roku

Stromčeky prianí aj v tomto roku

Blížia sa najkrajšie sviatky roka - Vianoce, kedy viac ako inokedy máme príležitosť opäť pomôcť opusteným deťom. V minulom roku veľký ohlas medzi zamestnancami U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností vyvolali stromčeky prianí, ktoré boli na základe iniciatívy manželky prezidenta USSK Susan Lohrovej rozmiestnené na štyroch miestach v areáli firmy. Na stromčekoch prianí bolo rozvešaných 963 lístočkov so želaniami detí z detských domovov vo východoslovenskom regióne. Zo stromčekov prianí si železiari v minulom roku zobrali 598 lístočkov, darčekov však prišlo späť dva a pol tisíc. Spoločnosť USSK v mene zamestnancov firmy a jej dcérskych spoločností darčeky odovzdala Krízovému centru na Adlerovej ulici v Košiciach, Stredisku krízovej prevencie v Čani, Špeciálnej základnej internátnej škole v Ždani a detským domovom v Štóse, Mlynkoch - Bielych Vodách, Spišskom Štiavniku, Veľkých Kapušanoch a Michalovciach. Podobný projekt U. S. Steel Košice pripravuje aj v tomto roku.

Na stromčekoch, ktoré budú od 13. novembra 2006 rozmiestnené na štyroch miestach v našej firme - v závodnej jedálni vo vstupnom areáli, na hlavnej vrátnici č. 2 pri turniketoch, v hale hlavnej administratívnej budovy vo vstupnom areáli a v závodnej jedálni ÚMD 1500, budú opäť zavesené kartičky s konkrétnymi prianiami a názvami detských domovov. Každý, kto bude chcieť touto formou pomôcť opusteným deťom, si bude môcť zo stromčeka zobrať jednu, dve i viac kartičiek, kúpiť darček napísaný na kartičke v hociktorom obchode, doniesť na jedno z dvoch zberných miest, a tak splniť niektoré z prianí detí z konkrétneho detského domova. Darčeky sa budú zbierať do 4. decembra 2006 v budove Vonkajších vzťahov vo vstupnom areáli od 8.00 do 15.30 hod. v miestnosti č. 107 na 1. poschodí a v miestnosti č. 204 na 2. poschodí. Tiež v Košiciach na Triede SNP č. 61 v Klube dôchodcov občianskeho združenia Jeseň života od 13.00 do 17.00 hod.

Susan Lohrová vopred ďakuje všetkým darcom, ktorí zakúpením nového darčeka pomôžu spríjemniť vianočné sviatky deťom, ktoré našu pomoc potrebujú. Konkrétne darčeky z lístočkov zavesených na Stromčekoch prianí môže priniesť každý jednotlivec, ale môžu sa ne poskladať aj jednotlivé kolektívy zamestnancov spoločnosti USSK a jej dcérskych spoločností.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...