Vyhľadávanie:

Súťaž má medzi mladými cveng

Súťaž má medzi mladými cveng

V dňoch 7. - 9. júna 2004 sa uskutočnia v kine Cinefil v Košiciach výberové kolá 4. ročníka súťaže Talent Night, ktorého vyhlasovateľom a organizátorom je spoločnosť U. S. Steel Košice. V priebehu troch dní zavítajú do Košíc hudobné skupiny, speváci a tanečníci z celého východného Slovenska, aby prezentovali pred porotou svoj talent.

Počet prihlášok, ktoré nám zaslali záujemcovia, je oproti predchádzajúcim ročníkom mimoriadne vyšší. Kým v minulom roku sa prihlásilo do súťaže celkovo 111 účastníkov, tento rok je ich zaregistrovaných vyše 250, aj napriek tomu, že podmienky prihlásenia boli sprísnené. Do súťaže sa mohli prihlásiť do 1. júna 2004 záujemcovia vo veku od 15 do 30 rokov, ktorí sa prihlásili do súťaže výlučne s vlastnou tvorbou. Túto šancu využili aj finalisti Talent Night 2002 a 2003, z ktorých sa do tohto ročníka prihlásili: Darina Kompušová, Jozef Šivák, skupina Sedona a tanečné divadlo Monáda.

Porota bude hodnotiť výkony prihlásených účastníkov na základe ich vystúpenia na výberových kolách. Ich cieľom je vybrať z každej z troch kategórií 4 finalistov, ktorí postúpia do septembrového finále. Novinkou oproti minulým ročníkom je tiež zastúpenie hudobných vydavateľstiev v porote, a to konkrétne Universal Music, Millenium Records, Musica, Martin Sarvaš Productions a Sony Music Bonton.

Zo známych osobností slovenského šoubiznisu potvrdili účasť v porote Ján Ďurovčík, Fredy Ayisi a Igor Timko. Celkovo 12 finalistov čaká po výberových kolách nahrávanie piesní v hudobnom štúdiu na multimediálny CD nosič Piesne a choreografie víťazov Talent Night 2004. Mená absolútnych víťazov sa dozvieme až 3. septembra 2004 v programe na Hlavnej ulici a Štátnom divadle v Košiciach. Najlepší z nich si odnesú ako hlavné ocenenie 100 000 Sk, ktoré by im mali pomôcť v realizácii ich umeleckých plánov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...