Vyhľadávanie:

Súťaž o mobil pre malých výtvarníkov vrcholí

Súťaž o mobil pre malých výtvarníkov vrcholí

Deti, do uzávierky výtvarnej súťaže pri príležitosti MDD už zostávajú len 3 dni. Preto neváhajte a zapojte sa aj vy do súťaže, v ktorej môžete získať hodnotnú cenu - mobilný telefón. Vezmite si farbičky alebo vodové či temperové farby a namaľujte obrázok s vaším obľúbeným zvieratkom, ktorý by sa vám zároveň páčil ako plagát na podujatie s názvom "Hollywoodsky karneval alebo Deň detí v ZOO Košice". Tento program pripravuje spoločnosť U. S. Steel Košice pre vás všetkých, z Košíc i blízkeho okolia. Podujatie sa uskutoční v areáli Zoologickej záhrady v Košiciach v nedeľu, 28. mája 2006 o 14.00 hod. Pri tejto príležitosti vyhlasujeme výtvarnú súťaž pre deti do 15 rokov.

Deti, skúste sa zahrať na maliarov a namaľujte obrázok, ktorý by podľa vás najviac zaujal vašich kamarátov ako plagát na podujatie a prišli by s nami osláviť Medzinárodný deň detí. Inšpiráciou pre vás môže byť pri maľovaní aj to, že program sa bude niesť v atmosfére hollywoodskeho karnevalu. Skúste nám teda poslať obrázok vášho obľúbeného zvieratka, ktoré je na karnevale, kde sa tancuje, spieva a zabáva. Na obrázku môže byť aj veľa maškarných masiek, balónov a usmiatych detí. Očakávame totižto, že deti sa prídu pozrieť na zvieratká do ZOO 28. 5. v pekných karnevalových maskách, za čo tiež dostanú pekné ceny. A keďže v tomto roku pribudne do ZOO Košice nové zvieratko - lev, aj jeho radi uvidíme na obrázku, ktorý nám pošlete. Správny plagát by mal mať aj svoj nadpis, dátum, čas, miesto akcie, logo hlavného organizátora, a preto nezabudnite domaľovať, či už sami, alebo s pomocou vašich rodičov tiež tieto údaje. Víťaz výtvarnej súťaže sa môže tešiť na výhru v podobe mobilu a okrem toho bude víťazný výkres aj podkladom pre spomínaný plagát a ďalšie reklamné pútače v meste, ktoré budú propagovať toto podujatie. Víťazovi odovzdá cenu prezident U. S. Steel Košice, s.r.o. David Lohr dňa 28. 5. 2006 priamo na podujatí.

Meno víťaza a obrázok bude zverejnené v budúcom čísle. Všetkým deťom, ktoré sa zapoja do súťaže, pošleme sladkú odmenu. Výkresy A4, ale i väčšie formáty, posielajte najneskôr do piatku, 21. apríla 2006 na adresu Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice. Výkresy môžete priniesť aj osobne do budovy Vonkajších vzťahov (CK Ferrotour) na 2. poschodie, č. dv. 205. Každý výkres musí byť na zadnej strane označený menom a priezviskom autora. Pripojiť treba vek, adresu, telefonický kontakt a miesto pracoviska rodiča. Dovolené je použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami. Viac informácií poskytneme na tel. č.: 055/673 40 06, 055/ 673 52 37.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...