Vyhľadávanie:

Trh lačnie po rúrach

Trh lačnie po rúrach

Špirálovo zvárané rúry z Košíc na veľtrhu v Düsseldorfe

Na prelome marca a apríla (od 31. marca do 4. apríla) sa v Düsseldorfe v Nemecku uskutočnil medzinárodný veľtrh rúr TUBE 2008. Podujatie sa koná každý druhý rok a tradične sa na ňom zúčastňuje aj U. S. Steel Košice. Tohto roku na veľtrh pricestovalo viac ako tisíc vystavovateľov a videlo ho bezmála 74 tisíc návštevníkov z vyše 90 krajín.

Za účasti manažérov z úsekov predaj rúr, marketing a strategické plánovanie a CTS, sa v našom stánku viedlo množstvo rozhovorov a rokovaní so súčasnými, ale i potenciálnymi obchodnými partnermi. S rozhodujúcimi zákazníkmi sa stretol viceprezident pre predaj a marketing U. S. Steel Košice John B. Peters.

"Čo sa týka obchodu, celú akciu hodnotíme veľmi pozitívne," konštatoval obchodný riaditeľ predaja rúr Ján Rohár. "Množstvo obchodných stretnutí ponúklo nové možnosti rozvoja predaja špirálovo zváraných rúr a musíme konštatovať, že naše meno má vo svete rúr veľkých priemerov svoju váhu. Stretnutia ukázali, že naše informácie o stave trhov a momentálnej situácii týkajúcej sa dopytu po rúrach, sú presné."

Situáciu na trhoch s rúrami pozitívne hodnotí aj marketingový manažér Martin Tresa. "Podľa vyjadrení zákazníkov a konkurencie U. S. Steel Košice na veľtrhu, pokračujú dobré podmienky pre predaj rúr. Stúpajúca spotreba ropy a plynu, ich vyššie ceny v kombinácii s poklesom rezerv, zvyšujú počet novo otváraných vrtov, čo môže viesť až k 30- až 40-percentnému zvýšeniu spotreby rúr na trhoch. Najviac potenciálnych zákazníkov v stánku USSK bolo z Turecka a z krajín Stredného východu."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...