Vyhľadávanie:

Turisti do Litmanovej

Turisti do Litmanovej

  • Klub turistov Víkend organizuje v sobotu 6. marca 2010 autobusový zájazd do Litmanovej, na ktorý pozýva milovníkov prírody z radov zamestnancov U. S. Steel Košice. Pre záujemcov budú pripravené trasy pre lyžiarov - bežkárov i pre peších turistov. Turistický prejazd na lyžiach sa uskutoční podľa snehových podmienok v okolí Litmanovej pod vedením skúsených inštruktorov lyžiarskej turistiky. Pre peších je pripravená 10 km trasa z Litmanovej cez Polianky do doliny Veľkého Lipníka a cez pútnické miesto Zvir späť do Litmanovej. Záver po túrach bude patriť posedeniu na salaši u Franka. Cena zájazdu je desať eur, odchod autobusu je v sobotu ráno o 7.00 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Cesta späť z Litmanovej do Košíc je naplánovaná v podvečerných hodinách. Prihlásiť sa môžete u J. Geschwandtnera do 4. marca 2010 na mobilnom telefónnom čísle 0903 636 589, informácie o turistickej akcii podá "barón" J. Mitaľ, t. č. 0904 318 414.

  • Ďalšia turistická akcia sa bude konať v sobotu 13. marca 2010. Bude to lyžiarsky turistický prejazd za kamzíkmi na chatu pri Zelenom plese, so štartom z Kežmarských Žľabov. Odchod autobusu je ráno o 6.30 hod. z parkoviska pred Spoločenským pavilónom. Účastnícky poplatok je 12 eur, pre lyžiarov - bežkárov a pre peších turistov budú pripravené trasy v trvaní prechodu cca 6 hodín. Prihlášky a informácie do 11. marca u J. Mitaľa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...