Vyhľadávanie:

Turnaj o pohár riaditeľa

Turnaj o pohár riaditeľa

Spolu 75 pracovníkov, z nich 15 žien, divízneho závodu Radiátory a rúry (RaR) sa zúčastnilo IV. ročníka turnaja v bowlingu o Pohár riaditeľa. Turnaj, ktorý sa uskutočnil v piatok 16. novembra 2012 na štvordráhe Bowling pubu pri štadióne Lokomotívy, zorganizovali vedenie DZ RaR a ZO OZ KOVO. Súťažilo sa nielen v kategóriách mužov a žien, ale i v súťaži trojčlenných mix družstiev a pre tých, ktorým sa neušla medaila, boli pripravené aj ceny útechy.

V súťaži jednotlivcov medzi ženami dominovala Mária Dobócziová, ktorá zvíťazila pred Annou Cenkyovou a Silviou Borovskou. Z mužov si prvenstvo vybojoval Imrich Takács, na 2. mieste sa umiestnil Gerhard Eiben a 3. miesto obsadil Peter Kuba.

V súťaži družstiev si najlepšie počínala trojica z tímu s názvom Korur v zložení Jozef Hamrák, Radovan Köver a Gerhard Eiben. Druhú priečku obsadili hráči z Rú Teamu, ktorý tvorili Imrich Takács, Jozef Hajduk a Michal Vaľko. Tretie miesto si vybojovali súťažiaci z družstva Doboti - Mária Dobócziová, Róbert Bódi s Vladimír Timko.

Cenu útechy u žien získala Jarmila Kerestiová, z mužov Rastislav Husťák a v družstvách Drocikare z Rú v zložení: Miroslav Čajka, Miroslav Vaco a Rastislav Benický.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...