Vyhľadávanie:

U. S. Steel oznamuje nové pozície pre troch konateľov

U. S. Steel oznamuje nové pozície pre troch konateľov

PITTSBURGH, 1. jún 2017 – Prezident a CEO United States Steel Corporation (NYSE: X) David B. Burritt dnes oznámil nové úlohy a zodpovednosti  troch členov vedenia zameraných na prevádzkové riadenie spoločnosti, a to s okamžitou platnosťou. 

Viceprezidentka & riaditeľka pre dodávateľské reťazce Christine Breves sa ujme funkcie hlavnej viceprezidentky pre dodávateľské reťazce a podporu výroby. Aj naďalej bude vykonávať funkciu riaditeľky pre dodávateľské reťazce a v novej pozícii prevezme dohľad nad revitalizáciou aktív a výrobnou excelenciou, informačnými technológiami a podporou obchodu.

Scott Buckiso, súčasný viceprezident pre európske riešenia bol povýšený do funkcie senior viceprezidenta pre európske riešenia. S. Buckiso začal svoju kariéru v U. S. Steel v roku 1990 ako člen vedenia a v rámci spoločnosti prešiel funkciami s čoraz vyššou zodpovednosťou, vrátane pôsobenia v  závodoch Mon Valley, Great Lakes a Gary Works. S. Buckiso má od roku 2015 výkonnú zodpovednosť za prevádzku spoločnosti na Slovensku.

Pipasu Soni bude vykonávať funkciu dočasného finančného riaditeľa, ktorú prevezme od Davida Burritta po jeho menovaní za prezidenta & CEO USS. Viceprezident pre financie P. Soni bude dohliadať na finančné aktivity spoločnosti do doby, kedy bude ukončený aktívny proces hľadania trvalého finančného riaditeľa.

Ako sme už dnes oznámili, nedávny prírastok v tíme U. S. Steel Barry Melnkovic bol vymenovaný do funkcie viceprezidenta a riaditeľa pre ľudské zdroje so zodpovednosťou za všetky aspekty divízie ľudských zdrojov a pracovné vzťahy.  

Prezident Burritt komentoval nové vymenovania: „Tieto zmeny sú zamerané na prehĺbenie výrobnej excelencie v rámci našej spoločnosti, počnúc výrobnými prevádzkami až po početné obchodné procesy, ktoré ich podporujú. Väčší dôraz na naše výrobné prevádzky je nesmierne dôležitý pre zrýchlenie úsilia o revitalizáciu aktív a dosiahnutie lepších výsledkov v oblasti bezpečnosti, kvality, dodávok a nákladov.

Christie, Scott, Pipasu a Barry majú hlboký  prehľad a znalosti na riadenie našej výrobnej excelencie.”

Breves, Buckiso, Soni a Melnkovic budú funkčne podriadení prezidentovi Burrittovi.

Kompletné životopisy Christine Breves, Scotta Buckisa a Pipasu Soni sú dostupné na webstránke www.ussteel v časti About > Executive Team. Stručný životopis Barry Melnkovica je uvedený v predošlej tlačovej správe, vydanej dnes. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...