Vyhľadávanie:

Use the City - cvakni si maratón

Use the City - cvakni si maratón

Nezisková organizácia Košice - Európske hlavné mesto kultúry 2013, n.o. už po druhýkrát vyhlasuje v spolupráci s Medzinárodným maratónom mieru Košice 2010 fotosúťaž pre úplne každého, kto rád fotí.

Názov súťaže a zároveň ústredné motto, USE THE CITY (POUŽI MESTO) - CVAKNI SI MARATÓN, vyzýva všetkých, ktorí prvú októbrovú nedeľu už tradične trávia s maratóncami a maratónom, aby tento deň využili aktívne a tvorivo. Atmosféra 87. ročníka jedného z najväčších podujatí na Slovensku je ako stvorená pre fotografov - profesionálov aj amatérov, ktorí majú jedinečnú príležitosť zachytiť tváre, emócie a predstaviť svoj unikátny pohľad na to, ako sa počas Medzinárodného maratónu mieru mení podoba Košíc a jeden obyčajný októbrový deň, ktorý je sviatkom nie len pre milovníkov športu, ale aj pre obyvateľov Košíc a návštevníkov.

Víťaza ocení odborná porota v zložení Pavel Maria Smejkal, Ivan Fleischer, Peter reefe Kováč, Viktor Breiner, Miroslava Grajciarová. Prvou cenou je odmena 200 eur, ďalších osemnásť vybraných fotografií bude vystavených priamo v centre mesta v rámci Citylight gallery. Fotografie bude možné do súťaže prihlásiť po skončení maratónu prostredníctvom formulára na webe www.kosice2013.sk, kde budú zverejnené aj ocenené fotografie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...