Vyhľadávanie:

Uskutočnili sa jubilejné desiate Dni dobrovoľníkov – U. S. Steel pre Košice 2016

Uskutočnili sa jubilejné desiate Dni dobrovoľníkov – U. S. Steel pre Košice 2016

V piatok 13. mája a v sobotu 14. mája 2016 si viac než štyristo dobrovoľníkov z radov zamestnancov košickej oceliarne, jej dcérskych spoločností, ich blízkych, sympatizantov a zástupcov partnerských inštitúcií vysúkalo rukávy a v rámci jubilejného desiateho ročníka Dní dobrovoľníkov U. S. Steel pre Košice 2016 podporilo dovedna desať organizácií.

Zatiaľ čo piatok patril tradičnej Hutníckej kvapke krvi, do ktorej sa zapojilo takmer deväťdesiat dobrovoľných darcov, a zbierke užitočných vecí pre charitné centrá a neziskové organizácie, do ktorej prispelo bezmála stodvadsať ľudí, sobotu charakterizovala najmä manuálna práca.

Aj napriek nepriazni počasia sa hutníci s vervou pustili do skrášľovania interiérov a exteriérov denného stacionára pre zdravotne postihnutú mládež v Klube Forresta Gumpa, v Detskom domove na Hurbanovej ulici v Košiciach, v zoologickej i botanickej záhrade, v útulku pre zvieratá pri Haniske i na Detskej historickej železničke a firma v rámci podujatia podporila aj iniciatívu dobrovoľníkov v Reedukačnom centre na Bankove.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...