Vyhľadávanie:

V nedeľu Poprad

V nedeľu Poprad

Piatok uplynulého týždňa 5. januára pokračovala po krátkej prestávke hokejová extraliga zápasmi 38. kola, ktoré boli prvými v roku 2007. Košičania na domácom ľade po rozpačitom začiatku potom pomerne hladko zdolali Liptovský Mikuláš 5:2. Lenže v nedeľu zlyhali v Bratislave v súboji so Slovanom takticky a vysoko prehrali 1:5. Čo spôsobilo tento debakel?

Na tento šláger kola bolo v Bratislave zvedavých vyše 7500 divákov, pred ktorými sa naši hráči nedokázali vytiahnuť v tom najlepšom svetle. Okrem toho, že náš tím nehral v kompletnom zložení, chýbali piati zranení hráči, navyše Špelda nedohral zápas kvôli zvýšenej teplote. Aj tak lídrovi extraligovej tabuľky by sa nemalo stávať, aby tri góly inkasoval v oslabení. Ani po tejto prehre sa situácia na špici tabuľky pre hokejistov HC Košice nezmenila. Naďalej sú na vedúcej priečke, síce s rovnakým počtom bodov ako má druhý Slovan, ale my máme lepšie skóre. V priebehu tohto týždňa sa v extralige nehrá, o body budú Košičania bojovať až v nedeľu na domácom ľade od 18.00 hodiny s Popradom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...