Vyhľadávanie:

V testovacom mieste v areáli U. S. Steel Košice už testujú len zamestnancov

V testovacom mieste v areáli U. S. Steel Košice už testujú len zamestnancov

Počas dnešného dňa (1. 4.) v testovacom mieste v areáli U. S. Steel Košice testujeme už len zamestnancov a ich rodinných príslušníkov každý pracovný deň od 12:30 do 18:30.  

Doteraz sme tu otestovali vyše 66 000 ľudí. Z toho približne polovica  otestovaných boli obyvatelia z Košíc a okolia. Situácia v  Košiciach je v súčasnosti lepšia, než keď sme s odberovým miestom začínali a preto sa môžeme sústrediť na sústavné znižovanie rizík nákazy na pracoviskách. Považujeme za užitočné pokračovať v pravidelnom testovaní v podnikoch.

Skúsenosť z januára v nás budí určité obavy z toho, akým spôsobom sviatky ovplyvnia ďalší vývoj pandémie. Preto vyzývame všetkých zamestnancov, aby sa počas veľkonočných sviatkov správali naďalej veľmi zodpovedne. Odporúčame a podporujeme očkovanie našich  zamestnancov ako najlepšiu formu ochrany zdravia. V záujme účinnej ochrany chceme nasledujúce týždne zvýšiť zaočkovanosť na najvyššiu možnú mieru.

 

  COVID-19 INFORMÁCIE

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...