Vyhľadávanie:

Vďaka vám, železiari!

Vďaka vám, železiari!

V uplynulých dňoch prišiel na adresu U. S. Steel Košice milý list od riaditeľky Strediska krízovej prevencie v Košiciach Magdalény Fiľakovskej. Okrem iného sa v ňom píše:

"Dovoľujeme si touto cestou úprimne poďakovať zamestnancom U. S. Steel Košice za štedré sponzorské dary, ktorými nesmierne potešili deti v našich zariadeniach - v Krízovom stredisku na Adlerovej ulici č. 4 v Košiciach a v Stanici opatrovateľskej služby v Čani. Pre tieto deti, ktoré sú odlúčené od rodín, pretože v nich zažili vážne citové traumy alebo nedostatok rodičovskej lásky a podpory, je každá forma pozornosti znásobená ich spontánnymi prejavmi radosti a vďaky. A toto považujeme za jednu z najväčších odmien pomáhajúceho človeka. Prosíme Vás, tlmočte naše úprimné poďakovanie a srdečné pozdravy všetkým dobrým a šľachetným ľuďom, ktorí nezištne a štedro prispeli na zakúpenie vianočných darčekov. Z nich majú deti obrovskú radosť pripomínajúcu atmosféru a teplo domova, ktoré im veľmi chýba. V mene všetkých obdarovaných detí a zamestnancov Strediska krízovej prevencie Vám všetkým zo srdca prajeme pevné zdravie, úspešný a šťastlivý nový rok."

Ďalšie úprimné slová poďakovania adresovala spoločnosti U. S. Steel Košice riaditeľka Múzea moderného umenia Andyho Warhola v Medzilaborciach Valika Maďarová. "Dovoľte mi vysloviť čo najúprimnejšie poďakovanie za Vašu mimoriadnu priazeň a ochotu v snahe riešiť a finančne podporiť Múzeum moderného umenia Andyho Warhola v Medzilaborciach, ktoré v rámci Slovenska a súčasne i celej Európy reprezentuje vo veľmi skromných finančných podmienkach život a dielo Andyho Warhola známeho ako superstar a kráľa pop-artu druhej polovice dvadsiateho storočia. Verím, že sa nám podarí získať viacerých priaznivcov, ktorí prejavia podobné gesto, aby sme v plnej miere mohli realizovať odkaz tohto slávneho umelca." Finančný dar od U. S. Steel Košice bol použitý na skvalitnenie technického vybavenia a podporu umelecko-edukačných aktivít múzea.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...