Vyhľadávanie:

Veľká súťaž sa už pomaly blíži do finále

Veľká súťaž sa už pomaly blíži do finále

Čo vás najviac zaujalo v súťažných videách a článkoch?

Dnes sa začína 11. a teda predposledné kolo Veľkej súťaže. Okrem zaujímavých výhier sa mohli účastníci súťaže dozvedieť veľa o tom, kde všade, na akých výrobkoch  je možné nájsť oceľ s nálepkou „Made in U. S. Steel Košice“, ale tiež o vplyve výroby ocele na životné prostredie a environmentálnych cieľoch a opatreniach.

Niektorých účastníkov súťaže sme sa preto opýtali, čo ich najviac zaujalo v súťažných videách a článkoch a tu sú ich odpovede:

Peter Molnár

Z videí som sa dozvedel, pre ktorých výrobcov a na aké produkty sa používa naša oceľ. Nevedel som,  ktorí výrobcovia používajú našu oceľ. Zároveň ma zaujala informácia o znížení produkcie CO2 o 55 % a s tým súvisiaca transformácia výroby ocele.

Rudolf Varga

Pracujem v USS už viac rokov, ale stále sa dozvedám niečo nové. Najviac ma zaujala video o uhlíkovej neutralite a výrobe ocele bez emisií.

Pavol Textoris

Pracujem v železiarňach od roku 1992, takže dosť toho o našom podniku viem, preto som sa nedozvedel až tak veľa noviniek. Videá sú však robené pekne a najviac ma zaujalo, aj som sa z neho dozvedel nové informácie to video, v ktorom sa hovorilo o výrobe ocele bez emisií.

Róbert Rodák

Videá som si pozrel. Sú zaujímavé a pekne urobené. Najviac ma zaujalo to, z ktorého som sa viac dozvedel o využití našej ocele v automobilovom priemysle.

Blanka Lechová

Samotné videá sú urobené pekne, takým moderným štýlom, myslím, že aj celkom pútavo. Zaujali ma niektoré fakty, o ktorých som ani netušila, napríklad, kto každý patri do portfólia zákazníkov USSK. Poučné boli pre mňa aj skutočnosti z enviro problematiky.

Jolana Svrčinová

Súťaž ma zaujala. Videá sú veľmi poučné. Radový zamestnanec určite nevie, kde všade sa naše výrobky dodávajú a čo všetko sa z nich vyrába. A to sa dalo dozvedieť práve prostredníctvom týchto videí.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...