Vyhľadávanie:

Veľký festival maskotov v ZOO

Veľký festival maskotov v ZOO

V nedeľu 6. septembra 2015 sa uskutoční tretí ročník jedinečného podujatia pod názvom Veľký festival maskotov. Do košickej ZOO zavíta vyše 50 postavičiek, medzi ktorými budú rôzne zvieratká, populárne tváre z rozprávok Walta Disneyho a iných príbehov, maskoty firiem, spoločností a športových klubov, či mesta Košice. Deti sa s nimi budú môcť odfotiť a v rámci programu aj zabaviť. Môžu sa tiež zapojiť do Pochodu maskotov a spoločného tanca s maskotmi.

V programe, ktorý sa začína o 14.30 hod., sa predstavia Divadlo Cililing, Ujo Ľubo, tanečné súbory. Na deti čaká mini diskotéka, vystúpenie zúbkovej hliadky s Mirom Jarošom, Bystíkom, Robom Pappom, Monikou Haasovou a Zuzanou Haasovou a ďalší zaujímavý program. Pripravené sú tvorivé dielne, nafukovadlá, maľovanie na tvár, zaujímavé prezentácie partnerov a ďalšie atrakcie. Atraktívnym spestrením festivalu maskotov bude určite aj inštalácia kulís a rekvizít pripravovanej ľadovej šou Máša a Medveď s maskotmi hlavných predstaviteľov. Súčasťou podujatia bude aj krst mláďatka tučniaka.

Výťažok z charitatívnej tomboly poputuje pre konkrétny projekt z portálu darcov ludialudom.sk Zoologická záhrada posilnila tohto roku predpredaj aj predaj vstupeniek, koordinovanie parkovania a k dispozícii bude aj kyvadlová doprava.

Podujatie organizuje agentúra Tramtaria Slovakia, s.r.o.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...