Vyhľadávanie:

Viceprezidentka U. S. Steel Košice Elena Petrášková prvou dámou slovenského biznisu

Viceprezidentka U. S. Steel Košice Elena Petrášková prvou dámou slovenského biznisu

Už od roku 2012 oceňujú Hospodárske noviny spolu s ďalšími partnermi šikovné a inšpiratívne manažérky v rebríčku TOP 10 žien slovenského biznisu. Zámerom súťaže, ktorej šiesty ročník už pozná svoje víťazky, je nájsť a verejnosti predstaviť ženy, ktoré dosiahli v oblasti svojho pôsobenia úspech, ale aj upozorniť na zamestnávanie  žien a ich obsadzovanie do pozícií vrcholového manažmentu a otvoriť tak diskusiu o diverzite.

Ocenenie poroty, ktorá bola zložená zo zástupcov biznisu a vyhlasovateľa súťaže, v hlasovaní o top ženu slovenského  biznisu získala  viceprezidentka pre dcérske spoločnosti a služby U. S. Steel Košice Elena Petrášková. Riaditeľka Erste Private Banking Slovenskej sporiteľne Michaela Kaňová zvíťazila v online hlasovaní a mimoriadnu ceny poroty získala ­Katarína Kullová, spoluzakladateľka firmy Kulla.

Do budúceho vydania Ocele východu pripravujeme s viceprezidentkou Elenou Petráškovou rozhovor, v ktorom sa nielen o tejto iniciatíve dozviete viac.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...