Vyhľadávanie:

Víťazom je každý...

Víťazom je každý...

Poznáte ten pocit, keď sa Vám slzy tisnú do očí? Ak patríte k tým citlivejším, určite by ste sa na galavečere Via Bona Slovakia i rozplakali. Podujatie pripravila bratislavská Nadácia Pontis štvrtok, 26. apríla, v design factory. Prítomným predstavila niekoľko dojímavých a zároveň inšpirujúcich projektov v znamení charity a dobročinnosti. Pozvanými hosťami boli predstavitelia malých i veľkých firiem, ktoré aktívne pôsobia na poli spoločenskej zodpovednosti. Nechýbali ani zástupcovia mimovládnych organizácií, médií, či kultúry.

Via Bona Slovakia je ocenenie za filantropiu pre spoločensky zodpovedné firmy a podnikateľov. Médiá a žurnalisti sa uchádzajú o cenu Čestné uznanie za mediálny prínos. V tomto už siedmom ročníku nadácia po prvýkrát udelila i Čestné uznanie za nezištnú pomoc. Odniesla si ho firma Kníhtlačiarne Gerthofer. Spoločnosť U. S. Steel Košice sa dostala do užšej nominácie v kategórii Hlavná cena pre veľké podniky.

Hovorí sa, že víťazom môže byť len jeden. V tomto prípade je však možné s týmto výrokom nesúhlasiť. Ocenenie za filantropiu patrí minimálne nominovaným. A kto je víťaz? Predsa všetci tí, ktorým sa dostalo pomoci a podpory.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...