Vyhľadávanie:

Víťazstvo Čerpacích staníc

Víťazstvo Čerpacích staníc

Na ihrisku v Sokoľanoch zorganizovali odborári z prevádzok Vodné hospodárstvo a Technické plyny DZ Energetika futbalový zápas o Pohár Rady úsekových dôverníkov. O cennú trofej bojoval tím z Čerpacích staníc proti mužstvu Úpravne vody, ktoré tvorili zamestnanci z ČOV Sokoľany a CHÚV Krásna. Hralo sa 2 x 35 minút a pred zápasom si obidve mužstvá minútou ticha uctili pamiatku nedávno zosnulého futbalového nadšenca a bývalého úspešného trénera futbalistov Energetiky Karola Urbanca.

Stretnutie sa v riadnom hracom čase skončilo nerozhodne 3:3 (3:1). Do polčasu sa lepšie darilo tímu z Úpravní vody. Skóre najprv otvoril Varga, potom dva góly pridal Hanušovský, za Čerpacie stanice ešte do prestávky znížil Frankovič. Jeho spoluhráči po zmene strán pridali na útočnej aktivite a gólmi Dieneša a Kočana vyrovnali na 3:3. Na pokutové kopy zvíťazil tím z Čerpacích staníc 3:1, keď ich tretí rozhodujúci gól z bieleho bodu strelil brankár Leško. Pod vedením trénera Miroslava Űvegeša sa o zisk cennej trofeje pričinili brankár Leško a hráči Kočan, Dieneš, Frankovič, Štieber, G. Kopka, Lendel, Szabó, Lukčo, Brutovský a Džubara.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...