Vyhľadávanie:

Výber je bohatý

Výber je bohatý

Kde využiť poukážky Relax Pass

Už po druhýkrát je sprostredkovateľom služieb v oblasti zamestnaneckých výhod prostredníctvom poukážok Relax Pass na základe dohody s U. S. Steel Košice firma Sodexho Pass SR, s.r.o., Bratislava. Tak ako vlani, aj tentoraz dostanú hutníci spolu s poukážkami brožúrku, ktorá je malým sprievodcom svetom regenerácie pracovnej sily. Obsahuje aj novinky.

"Pri zostavovaní brožúrky sme sa snažili," informuje Mária Janošková, z pobočky v Košiciach, "aby bola čo najprehľadnejšia, jednoduchá a na vyhľadávanie pohodlná a komfortná. Verím, že sa nám to podarilo. Zoznam prevádzok, ktoré akceptujú poukážky Relax Pass, sme na rozdiel od vlaňajška rozdelili podľa geografického umiestnenia do troch základných oblastí. Prvou je Východ, ktorý zahŕňa Košický a Prešovský kraj a najvýchodnejšie okresy Banskobystrického kraja. Potom je to Bratislava a napokon Dovolenka na Slovensku, ktorá obsahuje možnosti využitia poukážok na ubytovanie, v lyžiarskych strediskách, kúpeľoch, rekreačných zariadeniach, či kúpaliskách v ostatných miestach Slovenska. Prvé dve oblasti, teda Východ a Bratislava, sme následne rozdelili na osem kategórií s mestami podľa abecedy."

Regenerácia zahŕňa regeneračné a relaxačné salóny, masáže, soláriá, sauny, soľné jaskyne, fitnes centrá a podobne, Šport zasa tenis, squash, bowling, lyžovanie atď., Plavárne a kúpaliská - kryté aj nekryté, vrátane bazénov, Kúpele a sanatóriá kúpeľné domy, sanatóriá a podobné služby, Dovolenka a rekreácia okrem iného cestovné kancelárie, rekreačné zariadenia, aquaparky, hotely, penzióny a ubytovacie zariadenia. V kategórii Kultúrne a športové podujatia nájdeme kiná, divadlá, filharmónie, koncerty, ale aj vstupenky na športové podujatia, napríklad hokej. Pod Lekárňami možno hľadať predaj vitamínov a prípravkov doplnkového predaja a do kategórie Voľný čas s rodinou sú zahrnuté špecifické zariadenia pre príjemne strávený voľný čas, akým je napríklad zoologická záhrada alebo bobová dráha.

"Vlani obsahovala brožúrka všetky prevádzky na Slovensku, ktoré akceptujú poukážky Relax Pass a mala 55 strán. Nová, s výberom zariadení, má však až 66 strán, na ktorých nájdu klienti viac než 630 zariadení s viacerými možnosťami využitia. Zoznam budeme raz mesačne aktualizovať," pridáva ďalšiu zaujímavosť M. Janošková. V tomto roku, ako zdôraznila, prechádza firma Sodexho Pass rozsiahlymi zmenami, ktoré sú spojené aj so zmenou dizajnu poukážok a vizuálu nálepiek označujúcich prevádzky, ktoré poukážky Relax Pass akceptujú. "Klienti sa môžu v týchto dňoch stretnúť s dvomi verziami nálepok. Preto na každej novej poukážke i v brožúrke na vnútornej strane obálky sú znázornené oba varianty."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...