Vyhľadávanie:

Výhercovia 2. kola Veľkej súťaže si dnes prevzali ceny

Výhercovia 2. kola Veľkej súťaže si dnes prevzali ceny

Dnes odovzdal Ján Bača, riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy, ceny skupinke výhercov 2. kola Veľkej súťaže. Chýbala medzi nimi výherkyňa hlavnej ceny – klimatizácie na doma v hodnote 1 650 eur.  Tatiana Semancová je práve na dovolenke. Výhra na ňu samozrejme počká, klimatizácia sa istotne zíde, pretože leto je len na začiatku a  horúcich dní bude iba pribúdať.

Z kupónov v hodnote 500 eur na nákup bielej techniky a elektroniky sa tešia 3 výhercovia: Róbert Heško, Mária LumtzerováPavol Szabol„Bol som veľmi prekvapený, keď som som sa o výhre dozvedel. Práve som bol na rekondičnom pobyte. Vo Veľkej súťaži hrám od začiatku, raz som vyhral balíček s reklamnými predmetmi. Na auto som ešte šťastie nemal, ale raz to určite príde“ povedal nám Róbert Heško. Ako kupón využije, zatiaľ nevie. Rovnaké starosti má aj Mária Lumtzerová, ktorá od detí dostal zoznam, čo všetko by sa im doma v hodnote 500 eur zišlo, tak si zo zoznamu bude musieť vybrať. Pavol Szabol už má akú – takú predstavu, čo nové by sa do domácnosti hodilo, ale ako hovorí, zasadne rodinná rada a demokraticky rozhodne.

Permanentka na hokej potešila Martina Niedelského. Je to hokejový fanúšik, ktorý na zápasy chodí, keď mu to práca dovolí. Teraz sa pokúsi nájsť si toho času viac. Aj on súťaží od prvého ročníka a tiež mal šťastie iba raz, keď vyhral kupón na balíček potravín v hodnote 50 eur.

Martin Kovaľ, ďalší výherca permanentky na hokej nám prezradil, že na hokejovom zápase nikdy nebol.  Na otázku, čo teda s permanentkou, odpovedal: „Mám veľkých hokejových fanúšikov medzi kolegami. Už ma podpichujú, či im permanentku niekedy požičiam. Samozrejme, že áno. Kolegov, hokejových fanúšikov, mám však veľa, a tak asi budem musieť usporadúvať súkromné žrebovanie o permanentku pred každým zápasom.“

Dvesto eur na kartu UP získal výherca Erik Steranka, ktorého sme zastihli na rekondičnom pobyte. Keďže je tu leto, výhru s najväčšou pravdepodobnosťou minie na vstupné na kúpaliská a plavárne.

 

Veľká súťaž pokračuje od včera 3. kolom. Zapojiť sa môžete U. S. Steel Košice - XAPP-Súťaže.

Na snímke (zľava) výhercovia Martin Kovaľ, Pavol Szabol, Mária Lumtzerová, Róbert Heško a riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača.

 

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...