Vyhľadávanie:

Vyhráva jeden, pomáha každý

Vyhráva jeden, pomáha každý

Príďte podporiť charitatívne bežecké podujatie VSE CITY RUN

Už po piatykrát si budú môcť športoví nadšenci v stredu 2. mája 2012 odbehnúť na Hlavnej ulici v Košiciach trať dlhú štyri kilometre. Podujatie je súčasťou série charitatívnych bežeckých podujatí v mestách východného Slovenska pod názvom VSE CITY RUN. I tentoraz nebude chýbať nonstop beh na bežeckom páse, prostredníctvom ktorého bude vďaka finančnej pomoci generálneho partnera podujatia spoločnosti Východoslovenská energetika a.s. podporených niekoľko obdarovaných subjektov. Celým dňom nás bude sprevádzať množstvo hudobných koncertov, pódiových vystúpení a novinkou budú zábavné a kreatívne aktivity pre najmenších.

Podmienkou účasti je kúpiť si štartové číslo, postaviť sa s priateľmi či kolegami na štart a odbehnúť voľným tempom, starší seniori aj chôdzou, vytýčenú trať. V uplynulých ročníkoch podporili túto ušľachtilú myšlienku podujatia celé skupinky zamestnancov z rôznych pracovísk, medzi nimi aj z našej spoločnosti U. S. Steel Košice, ďalej mládež, študenti, športovci i športové kolektívy, ale aj dôchodcovia.

V tomto roku sa beh VSE City Run uskutoční v štyroch mestách východného Slovenska. Okrem Košíc 16. mája v Michalovciach, 30. mája v Bardejove a 6. júna v Spišskej Novej Vsi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...