Vyhľadávanie:

"Vyhráva jeden, pomáha každý!"

"Vyhráva jeden, pomáha každý!"

V Košiciach sa 4. mája 2011 uskutoční 4. ročník charitatívneho bežeckého podujatia VSE City Run. Základnou filozofiou podujatia je pomôcť finančne i materiálne tým, ktorí to najviac potrebujú. Tohto roku sa organizátori podujatia, spolu s generálnym partnerom Východoslovenskou energetikou a.s., rozhodli venovať finančný príspevok z akcie Autistickému centru Rubikon v Košiciach.

Už tradične si 4-kilometrovú trať na Hlavnej ulici budú môcť zabehnúť športoví nadšenci rôznych vekových kategórií. Podmienkou je kúpiť si štartové číslo a postaviť sa s priateľmi či kolegami na štartovú čiaru. Súčasťou podujatia bude aj celodenný pódiový program s non-stop behom na páse. Účastníkov - jednotlivcov i firemné tímy bežcov - budú počas behu sprevádzať hudobné skupiny a uskutoční sa tiež tombola so zaujímavými cenami. V uplynulých rokoch podporili ušľachtilú myšlienku podujatia mládež, študenti, pracujúci, aktívni športovci, ale aj seniori City Run chôdzou na trati. Košický VSE City Run bude súčasťou oficiálneho programu majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji 2011. Na východe Slovenska to nebude jediné podujatie, pretože takéto charitatívne behy sa uskutočnia aj 18. mája v Michalovciach a 1. júna v Spišskej Novej Vsi.

Vlani sa v Košiciach postavilo na štart 907 účastníkov, odbehnutá vzdialenosť na bežiacom páse bola 94 756 metrov a vyzbieralo sa 3965 eur. Príďte si zabehnúť a so svojím tímom zažiť originálny program plný športu, zábavy a dobrého pocitu z pomoci iným. A nezabudnite: "Vyhráva jeden, pomáha každý!"

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...