Vyhľadávanie:

Výskum pozýva

Výskum pozýva

Štyridsiate výročie založenia výskumu v košických železiarňach pripomenie zamestnancom U. S. Steel Košice, ale i bývalým pracovníkom výskumu a ich rodinným príslušníkom, deň otvorených dverí. Podujatie sa uskutoční v budove Výskumu USSE 10. októbra.

Zvedavci so záujmom o vedu a výskum si budú môcť pozrieť pracoviská výskumníkov a zariadenia, ktoré pri svojej práci v súčasnosti využívajú. Nahliadnu do hál, kde sa nachádzajú takzvané pilotné linky - zmenšené modely valcovacích tratí, zvárací stroj, simulátor Gleeble, do laboratórií s novým prístrojovým vybavením, ale aj do ďalších pracovísk výskumu. Hostiteľom bude generálny manažér pre Výskum USSE Michael Simko, ktorý určite zaujme informáciami o súčasnosti výskumného pracoviska. Program spestria krátke filmy s tematikou výroby ocele i fotografie z akcií organizovaných výskumom. Nebude chýbať ani história v podobe kroniky a udalostí zachytených v článkoch.

Akcia sa začína o 12. hodine vo vestibule budovy.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...