Vyhľadávanie:

Vystavovali sme v Záhrebe

Vystavovali sme v Záhrebe

V chorvátskom Záhrebe sa od 11. do 16. septembra uskutočnil 83. ročník medzinárodného jesenného veľtrhu, na ktorom sa zúčastnilo bezmála 1700 vystavovateľov zo 40 krajín sveta. Podujatie navštívilo približne 60 tisíc návštevníkov. V expozícii U. S. Steel Košice sa hosťom venovali manažéri z úseku generálneho manažéra pre marketing a strategické plánovanie, manažéri a obchodníci z úsekov generálneho manažéra pre predaj výrobkov na technické využitie a generálneho manažéra pre západoeurópsky región. Už po štvrtý raz spoločne s nami vystavovala aj spoločnosť U. S. Steel Serbia d.o.o. Počas slávnosti odovzdávania ocenení 14. septembra prevzala U. S. Steel Košice cenu za vysokú úroveň prezentácie.

Na ploche 50 m2 naša spoločnosť vystavovala vzorky plochých valcovaných výrobkov, rúr a radiátorov. Veľtrh splnil očakávania a poskytol jeho účastníkom množstvo informácií a nových kontaktov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...