Vyhľadávanie:

Vzdali sa odmien v prospech malých pacientov

Vzdali sa odmien v prospech malých pacientov

Ušľachtilý počin mechanikov

Nedávny počin zamestnancov divízneho závodu Mechanika je nielen o ľudskej spolupatričnosti, ktorá nie je zamestnancom spoločnosti U. S. Steel Košice cudzia, ale aj príkladom nezištnej pomoci chorým deťom.

Začiatkom tohto roka sa im podaril husársky kúsok. Ako inak nazvať dva milióny hodín odpracovaných bez úrazu? Pochvala i rozhodnutie generálneho manažéra pre podporu výroby Jána Vranca odmeniť všetkých zamestnancov divízneho závodu, ktorí sa o tento nesporne veľký úspech pričinili, každému dobre padli.

"Uvažovali sme, že každého zamestnanca odmeníme vecným darom, vyčlenili sme na to aj finančné prostriedky," poskytol nám bližšie informácie Rastislav Milan, hlavný manažér divízneho závodu Mechanika. "Z ich strany však prišiel iný návrh, ktorý aj všetci odsúhlasili - vzdať sa vecných odmien a darovať vyčlenenú sumu zdravotníckemu zariadeniu. Rozhodnutie padlo na Detskú onkológiu v Košiciach."

Slovo dalo slovo a dnes je už všetko na najlepšej ceste, aby v najbližšej budúcnosti mohli mechanici odovzdať pacientom detskej onkológie svoj dar - tri infúzne pumpy. Ušľachtilá myšlienka! Zaslúži si uznanie!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...