Vyhľadávanie:

Z Cottbusu s pohárom

Z Cottbusu s pohárom

V nemeckom Cottbuse sa v dňoch 8. až 10. júna za účasti siedmich európskych štátov konal 25. ročník medzinárodného stolnotenisového turnaja 4-členných družstiev. Okrem Slovenska na turnaji štartovali družstvá z Nemecka, Švédska, Fínska, Bulharska, Francúzska a Poľska. Tím Slovenska pod vedením trénera Štefana Zeitšeka reprezentovali Juraj Feješ, Milan Hufnágel, Štefan Pčola a dvaja aktívni prvoligoví hráči zo spoločnosti U. S. Steel Košice - Július Bacsó z útvaru GM pre inžinierske činnosti a Peter Poľa z dcérskej spoločnosti OBAL-SERVIS.

Stolní tenisti Slovenska si za zelenými stolmi počínali veľmi dobre, celý turnaj absolvovali bez prehry a zaslúžene získali cennú trofej za celkové prvenstvo. V skupine postupne zdolali Nemecko 5:0, Fínsko 5:2 a Francúzsko 5:3. Vo finále po druhý raz zdolali Francúzsko 5:3, nad Švédskom vyhrali 5:4 a Bulharsko deklasovali 5:0. Na snímke slovenskí stolní tenisti (v strede) so zlatými medailami. Vľavo za trénerom v pozadí Peter Poľa, vedľa neho s pohárom Július Bacsó.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...