Vyhľadávanie:

Z Trenčína s trofejou

Z Trenčína s trofejou

HC Košice sa v rámci prípravy na nový ročník hokejovej extraligy zúčastnil v Trenčíne medzinárodného turnaja Rona Cup. Po zisku majstrovského titulu v uplynulej sezóne zaregistrovali Košičania v silnej konkurencii ďalší úspech, keď v turnaji obsadili prvé miesto a získali cennú trofej. V prvom stretnutí remizovali s českým extraligistom PSG Zlín 3:3, v druhom zápase vyhrali nad ďalším tímom z Česka Oceláři Třinec 3:2 a treťom súboji zdolali HKM Zvolen 4:3.

Zverenci trénera A. Tomka a jeho asistenta P. Hulvu hrali na turnaji bez zraneného brankára Hudáčka a obrancov Grmana a Chmela. Po prvý raz v kariére dostal v bránke HC príležitosť odchovanec Tomáš Halász, ktorý svojimi výkonmi nesklamal. Smolu mal obranca Homer, ktorý si už v prvom zápase zranil ľavé koleno a podľa vyjadrenia lekárov si hokej päť mesiacov nezahrá. V piatok, 21. augusta, sa v Steel aréne odohrá o 17.00 hod. zápas HC Košice - Liptovský Mikuláš.

Ďalšiu neľahkú previerku v rámci letnej prípravy absolvujú hokejisti HC Košice na budúci týždeň na ľade v Steel aréne. Za účasti Dukly Trenčín, Slovana Bratislava, MHK 32 Liptovský Mikuláš a domáceho celku sa v dňoch 25. - 27. augusta bude v Košiciach konať turnaj Cassovia Hockey Cup. V utorok, 25. augusta, sa o 15.00 hod. stretnú Slovan - Liptovský Mikuláš a o 18.15 hod. si sily zmerajú HC Košice - Dukla Trenčín. V stredu 26. augusta o 15.00 hod. odohrajú zápas Trenčín - Liptovský Mikuláš a o 18.15 hod. sa uskutoční súboj odvekých rivalov HC Košice a Slovana Bratislava. V záverečný deň, vo štvrtok 27. augusta, sa o 15.00 hod. stretnú Slovan - Trenčín a o 18.15 hod. HC Košice - Liptovský Mikuláš.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...