Vyhľadávanie:

Za výkres mobil

Za výkres mobil

Výtvarná súťaž pre deti do 15 rokov

Rodičia, dajte prečítať svojim deťom do 15 rokov tento článok. Za jediný výkres môžu totiž získať kvalitný mobil. Čo musia pre to urobiť? Nakresliť výkres formátu A4, ale i väčšie formáty, a poslať ho najneskôr do 21. apríla 2006 na adresu Vonkajšie vzťahy, Vstupný areál U. S. Steel, 044 54 Košice.

Každý výkres musí byť na zadnej strane označený menom a priezviskom autora. Pripojiť treba vek, adresu, telefonický kontakt a miesto pracoviska rodiča. Dovolené je použiť všetky výtvarné techniky, okrem kreslenia fixkami. A téma? "Ktorému zvieratku by ste dali sošku Oscara a prečo?," pýtame sa všetkých detí, ktoré sa chcú zapojiť do výtvarnej súťaže o najkrajší obrázok a odpoveď na otázku namaľujú na výkres. Víťaz súťaže sa môže tešiť nielen na mobil, ale jeho víťazný výkres bude podkladom pre plagát a ďalšie reklamné pútače v meste, ktoré budú propagovať podujatie, ktoré pre nich pripravila spoločnosť USSK pri príležitosti Medzinárodného dňa detí. Uskutoční sa v nedeľu 28. mája 2006 pre všetky deti z Košíc a okolia pod názvom Deň detí v žiare Oscarov v areáli Zoologickej záhrady v Košiciach.

Viac informácií poskytneme na tel. č.: 055/673 40 06, 055/673 52 92, 055/673 52 37.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...