Vyhľadávanie:

Začínajú sa stretnutia s jubilantmi

Začínajú sa stretnutia s jubilantmi

Tradícia stretnutí vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice s dlhoročnými zamestnancami, ktorí dovŕšia v roku 30, 35 a 40 odpracovaných rokov vo fabrike, pokračuje. Tohtoročné stretnutia, na ktoré budú pozvaní jubilanti spoločne so svojimi partnermi, sa uskutočnia za účasti zástupcov vedenia spoločnosti a odborovej organizácie v Jumbo centre na Masarykovej ul. 2 v Košiciach. Každý jubilujúci zamestnanec si prevezme na slávnosti pamätnú plaketu a ďakovný list prezidenta spoločnosti Davida H. Lohra. Ženy, ktoré odpracovali v hute 35 a 40 rokov a muži 40 rokov, získajú navyše ocenenie v podobe náramkových hodiniek. Pre účastníkov stretnutí je pripravený kultúrny program so skupinou Drišľak a tanečná zábava. Stretnutia sa uskutočnia v týchto termínoch:

  • 12. októbra 2007 - divízne závody Koksovňa, Vysoké pece, Oceliareň, Doprava
  • 19. októbra 2007 - divízne závody Teplá valcovňa, Studená valcovňa, Zušľachťovne, Expedícia
  • 9. novembra 2007 - divízne závody Energetika, Servis a služby, Mechanika, Opravy
  • 16. novembra 2007 - úseky vedenia spoločnosti U. S. Steel Košice, divízny závod Hutnícka druhovýroba, spol. U. S. Steel Košice - Labortest a U. S. Steel Košice - SBS.

Podujatia sa začínajú o 18. 00 hodine. Pozvánky dostanú všetci oslávenci v dostatočnom predstihu. Ich súčasťou bude aj informácia o spôsobe prevzatia vstupeniek. Vstup na stretnutie bude možný len so vstupenkou.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...