Vyhľadávanie:

Zajtra v Lige majstrov do tuhého

Zajtra v Lige majstrov do tuhého

Hokejisti HC Košice ukončili na ľade v Třinci sériu prípravných zápasov

V druhej fáze letnej prípravy zarezávali hokejoví majstri z HC Košice od 23. júla 2015 už na ľade. Do dnešného dňa odohrali šesť prípravných zápasov. Z nich tri vyhrali a tri razy na turnaji Steel Cup v Třinci svojim súperom podľahli. Vyhrali v Poprade 3:1, doma zdolali Zvolen po samostatných nájazdoch 3:2 a v odvete vyhrali po druhýkrát nad Popradom 3:0. Potom však na spomínanom turnaji neuspeli v súboji s HC Vítkovice Steel, s ktorým v predĺžení prehrali 3:4, domácemu tímu HC Oceláři Třinec podľahli 2:4 a po samostatných nájazdoch prehrali aj s Torpedom Nižnij Novgorod 3:4.

Ako sa v prípravných stretnutiach stihli naši hokejisti na nastávajúcu sezónu pripraviť, to ukážu štyri najbližšie stretnutia s Mníchovom a s Klagenfurtom v Lige majstrov.

S Mníchovčanmi odohrajú zverenci trénera Petra Oremusa premiérový duel v prestížnej európskej pohárovej súťaži už zajtra. Vo štvrtok 20. augusta sa na domácom ľade v Steel aréne stretnú o 18.30 hod. s tímom Red Bull Mníchov.

Potom odohrajú v závere budúceho týždňa dva zápasy na ľade súperov, a to v piatok 28. augusta v Mníchove a v nedeľu 30. augusta v rakúskom Klagenfurte. Súboje v ôsmej skupine Ligy majstrov zakončia Košičania vo štvrtok 3. septembra 2015 v Steel aréne o 18. hodine v odvetnom zápase s KAC Klagenfurt.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...