Vyhľadávanie:

Zástupcovia Thyssenkrupp Materials Hungary v U. S. Steel Košice

Zástupcovia Thyssenkrupp Materials Hungary v U. S. Steel Košice

V septembri nás navštívili zamestnanci nákupu a predaja z hlavného sídla spoločnosti Thyssenkrupp Materials Hungary v Budapesti a z pobočiek spoločnosti v Miskolci a Pecsi. Okrem rokovania týkajúceho sa ďalšej spolupráce a možností jej rozšírenia si zástupcovia
v sprievode Otta Bauera, hlavného obchodného manažéra, Františka Gregora a Tibora Hanesza z Centra pre návštevníkov, prezreli výrobné prevádzky Oceliarne, Teplej valcovne a Zušľachťovní.

Naša úspešná spolupráca sa datuje od roku 1994, pričom spoločnosť Thyssenkrupp Materials patrí medzi našich najväčších zákazníkov na tomto teritóriu. Thyssenkrupp Materials Hungary je popredná maďarská obchodná spoločnosť s oceľou, ľahkými a farebnými kovmi a plastami. Vďaka svojmu širokému sortimentu, veľkej skladovej kapacite, kvalitnému spracovaniu, odborným znalostiam a celonárodnej predajnej sieti slúži maďarskému trhu ako odborný partner už mnoho rokov a desaťročí. Medzi služby, ktoré ponúka svojim zákazníkom patrí delenie do tabúľ, vysoko presné rezanie rúrok, pásové a kotúčové rezanie, testovanie materiálu ultrazvukom. Budúci rok spoločnosť oslávi okrúhle 100. výročie svojej existencie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...