Vyhľadávanie:

Zástupcovia veľkých firiem v USSK

Zástupcovia veľkých firiem v USSK

Zasadala Rada riaditeľov Americkej obchodnej komory na Slovensku

Róbert Šimončič
Róbert Šimončič je predsedom Rady riaditeľov Americkej obchodnej komory na Slovensku, ktorá zasadala minulý týždeň v U. S. Steel Košice.

Predstavitelia viac ako dvadsiatich významných firiem, spoločností a filiálok zahraničných spoločností pôsobiacich na Slovensku navštívili U. S. Steel Košice. Návštevu v spolupráci s U. S. Steel Košice zorganizovala Americká obchodná komora v Košiciach a Bratislave v rámci projektu výmeny skúseností a spoznávania činnosti medzi firmami, spolkami a spoločnosťami, ktoré sú členmi Americkej obchodnej komory v SR, alebo s ňou spolupracujú v rôznych oblastiach.

Zástupcov firiem a spoločností prijal v Galérii U. S. Steel Košice prezident firmy Christopher Navetta a viceprezident pre výrobu Scott Pape. Po krátkom filme o USSK si účastníci podujatia prezreli viaceré pracoviská železiarní. "Je to výborná a zaujímavá exkurzia," povedal pre Oceľ východu predseda Rady riaditeľov Americkej obchodnej komory na Slovensku Róbert Šimončič z Microsoftu. "Takúto produkciu nemôžeme vidieť každý deň, je zaujímavé pozorovať, ako môže taká fabrika pracovať tak čisto. Mňa osobne, napriek tomu, že ide o ťažký priemysel, zaujala vysokotechnologická výroba, ktorá je riadená informačnými technológiami."

Popoludní v U. S. Steel Košice rokovala aj Rada riaditeľov Americkej obchodnej komory na Slovensku. Podľa vyjadrenia Róberta Šimončiča rada prerokovala prípravu plánovaných podujatí na najbližšie obdobie, tiež správy z pracovných skupín zaoberajúcich sa ľudskými zdrojmi, integráciou SR do Európskej únie a zdravotníctvom, ktoré informovali o konkrétnych výsledkoch dosiahnutých v tejto oblasti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...