Vyhľadávanie:

Žena na poste predsedu

Žena na poste predsedu

Mikuláša Hintoša vystriedala v Energetike Eva Mihaliková

Post predsedu Základnej organizácie OZ METALURG v divíznom závode Energetika zastáva od minulého týždňa dlhoročná funkcionárka Eva Mihaliková. Rozhodli o tom vo voľbách členovia výboru základnej organizácie.

Eva Mihaliková nastúpila do firmy v roku 1983 po ukončení SPŠ elektrotechnickej. Začínala v prevádzke Elektrorozvody divízneho závodu Energetika ako operátorka spracovania dát. Po zlúčení prevádzok Elektrorozvody a Údržba Energetiky v roku 2007 pracovala ako operátorka spracovania dát pre Údržbu Energetiky. V odboroch sa angažuje dlhé roky. Členkou závodného výboru je štvrté volebné obdobie (15 rokov) a až do 2. marca, kedy si ju odborári zvolili za predsedníčku, bola poverená funkciou tajomníčky.

"Mojimi prioritami v novej funkcii," uviedla pre Oceľ východu "bude, v súlade s celosvetovým trendom zjednocovania odborových zväzov, integrácia OZ METALURG s OZ KOVO, čo si vyžaduje úzku spoluprácu s úsekovými dôverníkmi pri objasňovaní potreby a výhod tohto kroku, stabilizácia členskej základne, ako aj spolupráca s hospodárskym vedením pri zlepšovaní pracovných podmienok zamestnancov."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...