Vyhľadávanie:

Žiaci zo Šace žnú úspechy

Žiaci zo Šace žnú úspechy

Mimoriadne dobre sa darilo žiakom Strednej odbornej školy Košice - Šaca v celoslovenskej súťaži i na krajskom kole súťaže ZENIT, ktorej zámerom je prispievať k vyhľadávaniu nadaných a talentovaných mladých ľudí, podporovať ich ďalší odborný rast, viesť ich k samostatnej tvorivej činnosti a podporovať ich záujem o sebavzdelávanie.

"Výsledky, ktoré dosiahli žiaci SOŠ Košice - Šaca v krajskom kole ZENIT, nás potešili," informoval Ján Eiben, zástupca riaditeľa školy pre praktické vyučovanie. "Žiaci Jaroslav Červený a Roland Brezo získali v kategórii strojných povolaní aj ručných povolaní 1. miesto a budú nás reprezentovať v celoslovenskom kole, ktoré sa uskutoční už na budúci týždeň na pôde našej školy. Nie je to náš jediný a iste nie posledný úspech. Vynikajúco našu školu reprezentovali na VII. ročníku celoslovenskej súťaže žiakov stredných odborných škôl študijného odboru Mechanik strojov a zariadení žiaci Richard Adam a Roland Brezo, keď obsadili prvé dve miesta v súťaži jednotlivcov i družstiev. Iste aj tieto pekné výsledky potvrdzujú, že žiaci našej školy majú pre svoj odborný rast zabezpečené dobré podmienky."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...