Vyhľadávanie:

Zmena termínu behu na lyžiach

Zmena termínu behu na lyžiach

Prológom tohtoročných Zimných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice mal byť beh na lyžiach v bežeckom areáli na Kojšovskej holi. Preteky sa pôvodne mali uskutočniť v sobotu 18. januára 2014. Organizačný výbor športových hier však na zasadnutí v utorok 14. januára rozhodol, že kvôli nepriaznivým snehovým podmienkam sa súťaž presúva na sobotu 1. februára 2014.

K dátumu pôvodného termínu pretekov bolo prihlásených 32 mužov a dve ženy. Zamestnanci, ktorí doteraz váhali a do súťaže sa neprihlásili, majú ešte stále možnosť. Situácia by sa mala s ochladením počasia v najbližších dňoch zmeniť. Organizátori neustále sledujú podmienky na pretekanie jednak v lyžiarskej stope na Kojšovskej holi a potom aj na Jahodnej. Ak sa situácia na Kojšovskej holi zlepší, beh na lyžiach sa bude konať v novom termíne 1. februára. Doprava bude pre účastníkov zabezpečená autobusom, ktorý odchádza z parkoviska pred Spoločenským pavilónom o 7.00 hod.

Termín súťaže v obrovskom slalome dospelých i detí našich zamestnancov, pretekov v snouborde, ako aj Detského zimného karnevalu na Jahodnej sa zatiaľ nemení, ostáva v sobotu 8. februára 2014. Menia sa iba termíny tréningov na Jahodnej. Prvý tréning, ktorý mal byť vo štvrtok 23. januára od 18.00 do 20.00 hod., sa presúva na stredu 5. februára. V platnosti teda zostávajú tri tréningy pre lyžiarov, ktorí sú prihlásení do súťaže v obrovskom slalome, a to 30. januára, 5. a 6. februára.

V utorok 28. januára 2014 bude opäť mimoriadny organizačný výbor Zimných športových hier, na ktorom sa znovu môžu zmeniť termíny v behu na lyžiach i v obrovskom slalome. Ak by došlo v súvislosti s nepriaznivými snehovými podmienkami na Kojšovskej holi k zmene a v sobotu 1. februára by sa beh na lyžiach nekonal, prihlásení účastníci podujatia budú o tom informovaní na športovej stránke Intranetu, alebo na tel. čísle 0917 952 437.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...