Vyhľadávanie:

Prázdny
Prázdny

OCEĽ VÝCHODU

Prázdny
1-13 z 13 výsledkov

Nečakajú na riešenia. Sami ich hľadajú

Hádam vo firme niet pracoviska, kde by nehľadali možnosti ako zefektívniť svoju činnosť. Inak to nie je ani v divíznom závode Mechanika, ktorému sa darí hľadať a nachádzať riešenia prinášajúce nemalé úspory.

Čitať viac »

Odborári budú hodnotiť svoju činnosť

Maratón konferencií ZO OZ KOVO majú pred sebou odborári oceliarskej spoločnosti. Delegáti dvanástich základných organizácií sa stretnú pri hodnotení činnosti odborov za uplynulý rok v čase od 9. marca do 14. apríla 2016.

Čitať viac »

Opäť hráme Ligu majstrov

Do skončenia základnej časti hokejovej Tipsport ligy sezóny 2015/1016 zostávajú už len dve kolá. Úradujúci majster z HC Košice si v závere šiestej šestiny vybojoval prvé miesto v tabuľke a zároveň si zabezpečil ...

Čitať viac »

Jubilejná Zlomená lyža energetikov

V dňoch 12. – 14. februára 2016 zorganizoval Výbor ZO OZ KOVO Energetika v spolupráci s hospodárskym vedením divízneho závodu mimoriadne obľúbené podujatie Zlomená lyža, ktorého jubilejný, ...

Čitať viac »

Podolínec na ľade

Priateľské hokejové zápasy medzi mužstvami z Detského domova sv. Klementa Hofbauera v Podolínci a hokejovým výberom z Vedenia USSK sa už stali tradíciou. Od roku 2010 sa obidva tímy stretli na ľade sedemkrát.

Čitať viac »

1-13 z 13 výsledkov

Archív vydaní

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...