Vyhľadávanie:

Prázdny
Prázdny

OCEĽ VÝCHODU

Prázdny
1-15 z 15 výsledkov

Velvet Run premiérovo v centre Košíc

Záver augusta bude patriť behu pre ženy a dievčatá. Šiesty ročník populárneho podujatia Velvet Run sa uskutoční v nedeľu 28.augusta. Bežať sa nebude v lesoparku Anička, ale premiérovo priamo v srdci Košíc.

Čitať viac »

Už len päť dní

Už len zopár dní, do nedele 21. augusta 2016, majú stredoškoláci na to, aby si v rámci druhého kola prijímacieho konania podali prihlášku na Hutnícku fakultu Technickej univerzity v Košiciach.

Čitať viac »

Snívam o olympiáde

Vodný slalom patrí v ére samostatného Slovenska k našim najúspešnejším športom. Množstvo ocenení z medzinárodných podujatí, vrátane olympijských hier, hovorí za všetko.

Čitať viac »

Tretí raz v Lige majstrov

Hokejisti HC Košice, ako víťaz základnej časti hokejovej súťaže uplynulej sezóny, vstúpili 16. augusta 2016 po tretí raz do prestížnej hokejovej Ligy majstrov.

Čitať viac »

Hláste sa na Family Run

V poradí už 93. ročník Medzinárodného maratónu mieru v Košiciach sa nezadržateľne blíži. V Európskom meste športu ho odštartujú prvú októbrovú nedeľu (2. 10.).

Čitať viac »

Od divokej vody k hokeju

Keď vstúpite do jej kancelárie, už na prvý pohľad je jasné, že ste prišli za športovkyňou. Rôzne blyštiace sa trofeje na stenách hovoria za všetko.

Čitať viac »

1-15 z 15 výsledkov

Archív vydaní

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...